HTML

A0+B2=némgol

Friss topikok

Levél 4.

2014.02.09. 08:16 John és én...

Szia/sziasztok!

Kicsit megkapargattam ezt a „kamu szart”.

A következőkre jutottam (egy kis segítséggel „jogpont+” közigazgatás és cég jog):

Ha direkt és szándékosan NEM mutatnak hajlandóságot SEM annak oktatására, miszerint:

  • egy bármilyen leírt Angol szó ki, el, és fel olvasásához miként ill. hogyan kezdj neki(akkor viszont honnan fogod tudni, hogy az/ez mi?)

  • egy bármilyen hallott Angol szó leírásához miként ill. hogyan kezdj neki(akkor viszont honnan fogod tudni, hogy az/ez mi?)

Megismerni---> Megérteni---> Használni

Akkor semmilyen indokkal nem állíthatják/jelezhetik bármilyen órai ill. otthonra feladott feladat nem helyességét és hibás mivoltát. (mire fel...? Magyarul ha pálcika-embert rajzolsz a lapra azt is el kell fogadni! )

Semmilyen előzetes szintfelmérés nem történt (bár a jelentkezéskor be kellett jelölni a szintet „soha nem tanult semmilyen idegen nyelvet”), ill. a tanfolyam indulása óta semmilyen formában nem közölték, hogy miért és milyen szintű csoportba lettünk beosztva. ( de a pénz, meg a gyorsan-gyorsan írd alá 4 példányban...)

Nem sokkal a jelentkezés után jött egy email, amiben közölték, hogy törölve lett a regisztráció mert nem történt meg a jelentkezés (Nyíregyházi Top Tanoda...aminek semmilyen elérhetősége sincs).

Fura módon azóta sem lett semmilyen formában jelezve, hogy „most mi is van ezzel?”...

Ingyenes:

Ez a „tanfolyam” nem ingyenes! 4500 pénz továbbá a finoman szólva hiányosságok miatti tanfolyam sikertelen elvégzése után további 90000 pénz majd a jogerős behajtás vagy ennek hiányában a letöltendő börtön!!! Úgyhogy ez gyönyörű.

Szerződés:

A német nyelv megismertetése, mondatszerkesztési szabályai, szófaji elemei, szókincse???

Angol nyelv - KER B2 – közép szint

A0-A1-A2-B1-B2-C1-C2 kac-kac...

Károkozás: a nagyon! Fontos kiemelni szék és pad rongáláson túl (mert ugye ez A minden...)

ha valós és véletlenszerűen szembetalálod magadat egy leírt vagy hallott szóval esetleg egy élethelyzettel akkor a jelentkezési szint figyelembevétele nélkül a „tanórai” majomkodással vajon mihez kezdünk??? lobogtatunk majd egy papírdarabot azon egy idióta szint megjelöléssel???

miközben semminemű oktatás nem zajlott még arról hogy ha hallasz egy Angol szót azt hogyan bontsd le/elemezd miként, hogy aztán abból azt leírva ugyanaz legyen mint amit hallasz! És ugyanez igaz a leírt Angol szavakra (a mondatokról már nem is beszélve). Építjük a ház tetejét oldalfalak és alap nélkül csak úgy a levegőben lógva.

Nem szánalmas és szégyellni való, hogy maga a tanfolyam képezi a rongálás és a nem megfelelő viselkedés TÁRGYÁT?

Használd ki:

Ide nekem 4500 pénzt aztán kapsz érte jogi következményeket egy kéményes gázkonvektort meg egy termet aztán csinálj amit akarsz. Ha pedig érdekel a hogyan, miért és a miként akkor arra ott a szomszéd, a haver, a kisujjad meg az internet. (bár a szerződés ezeket nem biztosítja, lásd legutolsó 8 mondat IS) Ha ezek lazán elegendőek lennének, akkor nem jelentkezem kezdő szintre, tanári vezetéssel...

Kussolj:

Ha csak tüsszentesz a tanóra alatt, már az is jogilag a tanóra megzavarására alkalmas lehet!(és ez sajnos nem vicc)

Ha érted akkor érted ha nem akkor...

Ezek után aztán próbálj meg esetleg kérdezni vagy csak jelezni olyasmit ami állítólag kötelezően tudnod kell! Tapasztalatom: nem véletlenül nem kell megszólalnia pár embernek (hátrányos megkülönböztetés). Magától értődő, hogy kell tudni mi az, hogy Angol hang, mi az, hogy Angol betű, és mi az, hogy Angol szó. Miért, hogyan, mikor, miként. Ezek mind le vannak szarva...

Természetes, hogy mindennapjaid (eddig is)csak Angol identitással, Angol környezetben tellenek.

Szia/Sziasztok!

A bikicsunáj meg az ekszörszájzbuk legyen veletek.

:-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://your-blog-title.blog.hu/api/trackback/id/tr685805785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása